Biografie├źn > Anneke Miggiels Tuesday, 23. October 2018, 03:20

Pagina's
Hartelijk welkom
Wie zijn we
Biografie├źn
Foto's
Agenda
Audio
Gastenboek
Contact/reserveringen
Vriend van Angels Rule
Social Media
Links
laatste reacties

Jacqueline van den Boogaard (Just For Fun)
Wat heb ik genoten van jullie optreden gisteren in Mierlo Hout op ons zilveren feestje. Prachtig!! Jammer dat Marlies er niet bij was. Heel zeker tot een volgende keer.
Mieke
Complimenten voor jullie optreden 21-12-2017 in de De Weijer Boxmeer; het was fantastisch!
Corine Jeckmans
Lieve Angels en Rule Ik vind het nodig om jullie nogmaals via dit gastenboek te bedanken. Ongelooflijk dat jullie geen seconden na hoefde te denken om iemands wens in vervulling...
Anneke Miggiels


Anneke Miggiels werd geboren op 21 december 1981 in het Brabantse Beugen. Haar eerste “publieke” noten zong ze in het kinderkoor in Beugen. Tijdens haar middelbare schooltijd zong ze in “Amusementsorkest D’Joke” en in de schoolband “Reaching for Stars”. Vanaf die tijd ging ze ook zanglessen volgen bij Frans Schampers op muziekschool de Meander in Boxmeer.

Haar eerste studie Culturele & Maatschappelijke Vorming sloot zij met succes af maar er bleef toch iets kriebelen om verder te gaan in de muziek. In 2004 werd ze aangenomen voor de zangopleiding richting Jazz & Pop op het ArtEZ conservatorium in Arnhem waar ze in 2009 afstudeerde. Zij kreeg hier onder andere zanglessen van Jolande Geven en Ineke van Doorn.

Naast het zingen heeft Anneke nog een andere passie: lesgeven. Sinds 2005 geeft ze zanglessen en workshops op Popschool de Jacobiberg in Arnhem. Daarnaast maakt ze deel uit van het begeleidingsteam van Kindertheater “Kleine Kees” in Huissen en geeft ze diverse zangworkshops op locatie.

Momenteel zit Anneke in tal van bands en projecten. Zo zingt zij in de 9-koppige Soul/Funk band “Classic Soul Orchestra” en heeft zij een duo met Gitarist Amir Nasr.  Daarnaast schrijft ze haar eigen nummers. Haar eerste succes behaalde ze hiermee op het “Beautiful Eleven” Songfestival in Boxmeer met “Mijn Herinnering”.

Ga vooral eens naar Anneke’s myspace site waar nog twee van haar eigen nummers op staan.