Biografie├źn > Caroline Ermers Saturday, 24. March 2018, 23:04

Pagina's
Hartelijk welkom
Wie zijn we
Biografie├źn
Foto's
Agenda
Audio
Gastenboek
Contact/reserveringen
Vriend van Angels Rule
Social Media
Links
laatste reacties

cara menyembuhkan diabetes kering dan basah secara
nice post friend , Thank you for sharing with us, and we sincerely hope you will continue to update or post other articles
cara mengtasi mata silau dan perih saat melihat ca
nice post friend , Thank you for sharing with us, and we sincerely hope you will continue to update or post other articles
cara mengatasi anyang-anyangan pada ibu hamil
Take every chance you get in life, because some things only happen once
Caroline ErmersCaroline Ermers werd op 26 november 1979 geboren in (het Limburgse) Venray en ze groeide op in het (Noord-Brabantse) Vierlingsbeek. Aangezien ze uit een hele muzikale familie kwam, was het bijna logisch dat Caroline blokfluitles zou gaan volgen. Na enkele maanden les te hebben, probeerde ze telkens of haar vingers al op de klarinet van haar vader pasten, en toen ze 9 jaar was mocht ze 'eindelijk' op klarinetles.


Op 11-jarige leeftijd ging ze mee op concertreis met het jeugdorkest B.M.V. en werd ze lid van 'Harmonie de Herleving' uit Vierlingsbeek. Inmiddels was Caroline ook piano gaan spelen. Toen er in 1995 een tekort aan hoornisten was ontstaan bij de harmonie, ging ze hoorn spelen. Hier bleek ze talent voor te hebben en in 1997 én 1998 had ze de eer om op tournee te gaan met het ZomerOrkest Nederland (ZON). Tijdens haar D-examen werd haar solostuk door de jury dan ook met een 9 beloond.

Naast het bespelen van instrumenten, heeft zingen altijd als een rode draad door het leven van Caroline gelopen. Zo zong ze al een solo tijdens haar eerste communie in de kerk, zong ze bij het kinderkoor, had ze een solo in de musical van groep 8 én zong ze tijdens een kerstconcert in Vierlingsbeek een duet. Het was dan ook niet vreemd dat ze in 2000 gevraagd werd om de zangeres te worden van 'Brooklet', een band bestaande uit verschillende jeugdleden van de harmonie.

Caroline kreeg de smaak van het zingen te pakken en besloot dat ze de zangtechniek beter onder de knie wilde krijgen. Daarom ging ze zangles volgen bij Jos van Eijck. Sinds die tijd ging het balletje steeds verder rollen. Zo was ze bijvoorbeeld één van de backing-vocals tijdens de RaboMusicSensation en heeft ze verschillende solo's op haar naam staan bij diverse concerten. Momenteel volgt Caroline zanglessen bij vocalchoach Alfons Verreijt in Nijmegen.

Tegenwoordig treedt Caroline geregeld op tijdens huwelijksceremonies en andere speciale gelegenheden én is ze natuurlijk één van 'the Angels'.

Wilt u meer weten over de muzikale bezigheden van Caroline?
Kijk dan op haar website.