Biografie├źn > Marlies Driessen Wednesday, 22. August 2018, 07:57

Pagina's
Hartelijk welkom
Wie zijn we
Biografie├źn
Foto's
Agenda
Audio
Gastenboek
Contact/reserveringen
Vriend van Angels Rule
Social Media
Links
laatste reacties

obat kusta
http://jualherbal.id/obat-herbal-penyakit-kusta http://herballestari.com/2018/07/27/obat-benjolan-di-leher/ http://jualherbal.id/obat-herbal-kanker-otak http://herballestari.com...
8 Langkah Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat Denga
This article is very useful, thank you for sharing. And allow me to share articles too, it's about health and treatment. God willing it will be useful for us all. Thank you
Jacqueline van den Boogaard (Just For Fun)
Wat heb ik genoten van jullie optreden gisteren in Mierlo Hout op ons zilveren feestje. Prachtig!! Jammer dat Marlies er niet bij was. Heel zeker tot een volgende keer.
Marlies Driessen
Marlies Driessen werd geboren op 21 juli 1985. Al vroeg bleek dat ze een talent voor muziek had en daarom bleven de blokfluit en daarna pianolessen niet lang uit. Op de basisschool bij muziekles bleek dat ze ook goed kon zingen en het toenmalige advies van de muzieklerares aan haar ouders was dan ook: “Dat kind moet naar zangles!”

Marlies zong enige tijd bij het maashese kinderkoor en met de toneel groep bracht ze een musical op de planken die meerdere keren en op verschillende plaatsen in de Regio te zien was. 

Het gemengd koor Evergreen uit Vierlingsbeek heeft lang versterking gehad bij de sopranen, er werd zelfs een uitzondering gemaakt op de minimum leeftijd van 16 jaar. Marlies mocht al met 15 bij Evergreen starten.

Op de het Raayland College, waar Marlies de HAVO bezocht, werd ze al snel bekend als de meid die op iedere feestelijke of officiële aangelegenheid van school weer een nummer ten gehore mocht brengen.

Vanaf dit moment begon een tijd waarin Marlies vanalles heeft gedaan. Losse projecten waaronder Night of the Proms in haar toenmalige woonplaats Maashees, waar ze ook Roel Verheggen heeft leren kennen (toenmalig dirigent van Fanfare St. Cicilia).

Met 16 jaar startte ze met zanglessen bij Lyn Steverink in Venray. Gepaard met de zanglessen gingen dinnershows in Schouwburg Venray tot 10 x per jaar. Marlies was 3 jaar lang in deze dinnershows te zien met solo’s en ensemble werk.

Marlies was 2 jaar lang te zien als Lead-zangeres bij de Venrays Feestband BOB. Ze trad op op bruiloften en partijen, kermissen, braderieën e.d.

Tijdens haar studie aan de HAN in Nijmegen vond Marlies een nieuwe zangcoach, Dorien van Veen. In haar studietijd heeft ze in verschillende projecten meegezongen;
- Rooy tribute projects (Marlies bracht een tribute uit waarin ze als o.a. als Anouk en Mary J. Blidge met Rooy2U op de Bühne staat),
- Dinnershows in samenwerking met Dansschool Martine uit Well,
- De Rabo Music Sensation
- Maasduinen Music Night in Well
- Dinnershows met Angels Rule in Hotel-restaurant Riche te Boxmeer.
Bij deze laatste twee projecten werd de groep Angels Rule gevormd waaruit al snel meerdere optredens voortkwamen.

Marlies is werkzaam als docente Duits op het Udens College, afdeling Havo/VWO. In haar vrije tijd wordt elke minuut besteedt aan zingen. Zingt ze niet met de 'Angels' dan is ze wel te vinden als soliste bij een Promsconcert geoorganiseerd door regionale Harmonieën, orkesten of Fanfares.

Marlies volgde lessen bij zangpedagoog Alfons Verrijt (bekend van muziekprogramma's als X-factor en Popstars) in Nijmegen.
Marlies haar repertoire is zeer breed;  van pop tot hardrock, en van musical tot danceclassics. Ze zingt het allemaal en weet altijd weer haar eigen draai aan de nummers te geven.

Het zingen met Angels Rule is een heerlijke bezigheid; humor, professionaliteit en een hechte vriendschap in één!

Voor meer informatie kunt u haar eigen site bezoeken.