Biografie├źn > Robert Lemmens Wednesday, 22. August 2018, 07:57

Pagina's
Hartelijk welkom
Wie zijn we
Biografie├źn
Foto's
Agenda
Audio
Gastenboek
Contact/reserveringen
Vriend van Angels Rule
Social Media
Links
laatste reacties

obat kusta
http://jualherbal.id/obat-herbal-penyakit-kusta http://herballestari.com/2018/07/27/obat-benjolan-di-leher/ http://jualherbal.id/obat-herbal-kanker-otak http://herballestari.com...
8 Langkah Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat Denga
This article is very useful, thank you for sharing. And allow me to share articles too, it's about health and treatment. God willing it will be useful for us all. Thank you
Jacqueline van den Boogaard (Just For Fun)
Wat heb ik genoten van jullie optreden gisteren in Mierlo Hout op ons zilveren feestje. Prachtig!! Jammer dat Marlies er niet bij was. Heel zeker tot een volgende keer.
Robert Lemmens

Robert Lemmens werd geboren op 01-05-1983. Tijdens de bruiloft van een familielid, waar hij als 4 jarige kleuter ook even mocht komen kijken, wist hij meteen wat hij later wilde worden: toetsenist.


Na een gedegen blokfluitopleiding van de Meander en zelfs nog enige tijd (verplicht) in het plaatselijke zangkoor startte hij, ook via de Meander, bij Tom Mestrum aan zijn keyboard opleiding.

Vijf jaar later nam hij naast de lessen keyboard ook piano les bij Theo Hofmans. Via zijn keyboard leraar kwam Robert op 11 jarige leeftijd terecht bij de Overloonse zangvereniging “Oker” (destijds Young Sound) waar hij vaste begeleider werd. Enkele jaren later ontstond er binnen Oker het idee om een grote show op te voeren waarbij een complete band geformeerd werd. Tijdens deze show (Contrast, mei 1998) waarbij ervaren muzikanten deel uitmaakten van de band, is het echte muziek maken begonnen…

Tijdens zijn VWO periode aan de middelbare school in Stevensbeek ging het muziek maken steeds verder. De tweede show van Oker (Oscar, mei 2000) was inmiddels een feit en samen met enkele andere Overloonse muzikanten werd cover/feest band Los Zand opgericht. Los Zand is inmiddels uitgegroeid tot een veel gevraagde band op kermissen, bruiloften en bedrijfsfeesten.

Na het VWO startte Robert in 2001 met de opleiding werktuigbouwkunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Een nieuwe school, een nieuwe band… Robert ontwikkelde zijn voorliefde voor rockmuziek in rockband Cold Turkey uit Overloon en omgeving. Een beetje verjonging in de band kon geen kwaad en zo werd het repertoire steeds verder uitgebreid met populaire top-40 nummers waardoor Cold Turkey tegenwoordig steeds vaker te vinden is op kermissen en andere evenementen in de regio. Een van de hoogtepunten was een uitverkochte poptempel Tivoli in Utrecht waar Cold Turkey in 2006 tot 2 keer toe een spetterend optreden gaf!

Toen Robert in 2008 gevraagd werd voor een dinnershow met zanggroep Angels Rule hoefde hij niet lang na te denken. De kwaliteiten van enkele leden kende hij al van eerdere projecten zoals de Rabo Music Fantasy in 2003 in Maashees. Het samen muziek maken met deze prachtige zangstemmen is iedere keer weer een genot!