Biografie├źn > Roel Verheggen Saturday, 24. March 2018, 23:05

Pagina's
Hartelijk welkom
Wie zijn we
Biografie├źn
Foto's
Agenda
Audio
Gastenboek
Contact/reserveringen
Vriend van Angels Rule
Social Media
Links
laatste reacties

cara menyembuhkan diabetes kering dan basah secara
nice post friend , Thank you for sharing with us, and we sincerely hope you will continue to update or post other articles
cara mengtasi mata silau dan perih saat melihat ca
nice post friend , Thank you for sharing with us, and we sincerely hope you will continue to update or post other articles
cara mengatasi anyang-anyangan pada ibu hamil
Take every chance you get in life, because some things only happen once
Roel Verheggen

Roel Verheggen werd geboren op 15 augustus 1971 in het Noord-Limburgse Lottum, alwaar hij bij de plaatselijke harmonie begon met dwarsfluitles.

Al snel werd de overstap gemaakt naar de Venlose Muziekschool.


Na het VWO studeerde Roel aan de PABO, welke studie hij in 1994 afrondde. Daarna volgde de studie Dwarsfluit DM aan het Brabants Conservatorium bij Raymond Delnoye, die Roel in 1998 cum laude afsloot. Verder studeerde hij HaFaBra-directie bij Jan Cober en Dominique Schreurs aan het Brabants Conservatorium en aan de Kreato Hogeschool voor Muziek. In januari 2004 werd ook voor deze studie cum laude het diploma gehaald.

Tijdens zijn conservatorium-studie was Roel vaste remplacant bij het Brabants Orkest. In 2002 maakte hij deel uit van het ensemble (zang en dans) bij de Joop van den Ende productie ‘Musicals in Concert’ en toerde hij o.a. met Simone Kleinsma en Danny de Munk door het land. Hoogtepunten waren optredens in Koninklijk Theater Carré en Het Circustheater. In 2005 speelde Roel de hoofdrol van Willem Veenhuizen in de musical ‘de Ontmoeting’, die ruim 5000 bezoekers trok.

In 2006 was hij vocale solist tijdens de Rabo Music Unlimited-concerten van harmonie Somerens Lust en vorig jaar oktober tijdens de Rabo Music Sensation-concerten van harmonie Semper Unitas Sambeek.

Roel was 8 jaar zanger bij vocal group Mystery.

Momenteel is Roel werkzaam als dirigent van de Koninklijke Harmonie Arcen, gemengde zangvereniging Con Amore te Someren-Eind, gemengde zangvereniging Arcen en Theaterkoor Easy & Free in Lierop. Hij geeft dwarsfluit- en muziektheorieles en Algemene Muzikale Vorming. Verder is Roel vocal coach bij het Vierdaagse Orkest en veelgevraagde solist en dirigent bij diverse projecten en proms-achtige concerten.

Hij is al sinds 1989 eerste fluitist van harmonieorkest Semper Unitas Sambeek, dat uitkomt in de Concertdivisie.

Vanaf begin 2008 is Roel zanger van de 13-koppige (big)band Night Break.