top of page

Angels Rule

\\ Biography //

_G4A2628_www.lauraknipsael.com._.jpg

ANGELS RULE

De populaire groep Angels Rule bestaat uit vocalisten Anneke Miggiels, Caroline Ermers, Marlies Driessen, Roel Verheggen en pianist Robert Lemmens en is al jaren een begrip in de regio. Met hun prachtige meerstemmige zang weten ze het publiek altijd  te bekoren en een gevoelige snaar te raken. Angels Rule is een hechte vriendengroep. Dat zie en hoor je op het podium. Het repertoire  is zeer breed: van intieme luisterliedjes zoals 'Avond' en 'Photograph' tot uptempo en gospel zoals 'Somebody to love' en 'Lean on me'.

OVER THE YEARS

 

In de afgelopen 10 jaar heeft de groep vele optredens gegeven in een brede regio van Aalten tot Maastricht en groeide de naamsbekendheid gestaag. Een jaarlijks hoogtepunt vormen de Sparkling Christmas concerten in theater de Weijer in Boxmeer. Werd in 2008 begonnen met één concert, de afgelopen jaren weet Angels Rule maar liefst vijf kerstconcerten uit te verkopen. 

In 2020 werd een nieuw hoogtepunt bereikt met de deelname aan het nieuwe zangprogramma We Want More op SBS6 waar ze de jury omver bliezen met het nummer Fix You in de kwartfinale. Met het nummer "It's hard to say i'm sorry" wisten ze in de halve finale bij de jury wederom zeer hoog te scoren. Echter was de totaalscore niet voldoende voor een plek in de finale.

HOW IT STARTED

Begin 2008 maakte Roel Verheggen plannen om een dinnershow in Boxmeer te organiseren. Hij benaderde Anneke, Caroline en Marlies om mee te doen. "Vooral omdat ze ieder zo’n eigen stemgeluid hebben", aldus Roel, "en omdat we tijdens de Rabo Music Sensation in Boxmeer eind 2007 al veel lol hadden". De dinnershow kwam er, waarbij ook Robert Lemmens aan de piano zijn opwachting maakte. De reacties waren lovend, vooral over de samenzang van de vier vocalisten. "We waren een beetje beduusd", aldus Roel, "Maar dat het klikte dat wisten we!". En dus werd besloten om in augustus dat jaar samen op te treden tijdens het Rozenfestival in Lottum. En weer was iedereen laaiend enthousiast; Angels Rule was een feit. 

SINGLE

 

In 2017 werd een eigen nummer opgenomen: Run. Roel schreef de tekst en muziek, geïnspireerd door de verhalen van bevriende Syriërs. Via crowdfunding werd het benodigde bedrag opgehaald om de studio-opname en videoclip op te nemen.  

De groep geeft vaker concerten in samenwerking met muziekverengingen, zoals met de harmonie in Banholt, Reuver, Grubbenvorst, Sambeek en Lottum. 

_G4A2924-bewerkt_www.lauraknipsael.com._
_G4A2980_www.lauraknipsael.com._.jpg
_G4A2944_www.lauraknipsael.com._.jpg
_G4A3014_www.lauraknipsael.com._.jpg
_G4A3052-bewerkt_www.lauraknipsael.com._

ROEL VERHEGGEN

CAROLINE ERMERS

ANNEKE MIGGIELS

ROBERT LEMMENS

MARLIES DRIESSEN

bottom of page